Bra att veta när du anmäler dig till en kurs!  

Till alla kurser behöver du ha med dig ett liggunderlag (yogamatta eller annat underlag) och en filt (till djupavslappningen). Det är också att rekommendera att du yogar i mjuka bekväma kläder, barfota eller med sockar.

Anmäler dig gör du via telefon eller e-post, och har du frågor är det bara att höra av dig!

Deltagaravgiften sätter du in på PlusGiro 160 95 33-3
Datum för sista inbetalning varierar från kurs till kurs, vilket framgår av kallelsen som du får skickad till dig när du anmäler dig. Där står också allt övrigt du kan tänkas undra över. Observera att anmälan är bindande från och med en vecka innan kursstart. Har du inte avanmält dig i tid debiteras hela deltagaravgiften, dock med fördelen att du i mån av plats har motsvarande halva summan att yoga för vid annat tillfälle.

När kursen väl är igång utgår återbetalning endast vid giltigt läkarintyg. Bra att veta är också att de flesta övningar går att justera så att du kan vara med även om du inte känner dig helt i form för tillfället. En av anledningarna till att vi yogar är också att lära oss de yogaverktyg vi behöver för att en självhjälpa en kropp & själ som inte är på topp!

En vanlig fråga innan kursstart är om man behöver vara vig och smidig för att gå på yoga, och svaret är alltid detsamma; nej, det behöver man inte. Tanken är att man under kursens gång ska känna sig mer rörlig och kroppsmedveten, vilket de allra flesta också gör. Så kom precis som du är; yoga är till för alla!